Urban Socializing

Hello. Aceasta este prezentarea pentru re:branding-ul vostru.

Am pornit de la ideea că comunicarea este “core-value-ul” vostru și ne-am imaginat cum îl putem transpune vizual cel mai adecvat.

“Comunicarea” se întâmplă întotdeauna într-un mediu bine definit și delimitat. Într-un fel comunici digital sau pe “hârtie”, într-altfel comunici verbal sau vizual. Această ipoteză ne-a dictat nouă abordarea vizuală.

Voi aveți nevoie de libertatea de “a vă comunica” cât mai liber, cât mai individual (deorece aici este puterea voastră, în fiecare membru al echipei) cât mai independent de mediu.

Astfel am creat o identitate vizuală maleabilă în funcție de mediul pe care-l va folosi.

Pentru început: Sigla.

Sigla este foarte “straightforward”. Datorită liniarității ei o percepi apriori ca pe ceva fresh, joung, dinamic, implicat, de încredere.

Felul cum sunt poziționate litere sau cadența acestora, secundată de sensul cuvintelor, te duc cu gândul spre o “mulțime sau grup” care comunică.

Te poate duce cu gândul la felul cum este alcătuit grupul sau cum este aranjat grupul, etc.

Plecând de la conceptul “libertății în comunicare” vă prezentăm cum se poate adapta aceasta la mediul “print”, adică pe hârtie.

Cum te poți “juca” pe același principiu ca la siglă cu titlurile, cu textele bulk, pozele, paragrafe, etc.

Ca și o a doua abordare grafică posibilă am creat și un “grid”. Sentimentul este același de young, fresh însă se simte o rigurozitate în prezența grafică.

Pe baza acestui grid poți să poziționezi informația ( atât ca text cât și poze) de care ai nevoie.

Aici vedeți 2 aplicații de print.

Stânga cum ar putea să arate varianta “grid”

Dreapta cum ar putea să arate varianta “no grid”.

Variante de aplicații cu poze.

Aceasta poate fi o aplicație de digital.

Pe partea de digital am vrea să cream și o siglă animată care să sublinieze și mai mult ideea de comunicare între litere/persoane/medii/companie-angajat/etc…

Acestea sunt direcții grafice în care se poate dezvolta identitatea voastră vizuală. NU sunt produse finite. Ele sunt prezentate pentru ca voi să întelegeți mai bine potențialul unei direcții grafice.

© 2021 desero